Naar de content

Ultimatus Eickenrode geselecteerd voor Prinsjesdag CSI Houten

18 juli 2024

Onze Ultimatus Eickenrode (Ermitage Kalone x Falaise de Muze) is geselecteerd voor de Prinsjesdag veiling op CSI Houten van 10 augustus 2024.

Klik hier voor de veilingpagina.

Ermitage Kalone-zoon uit de Holsteinse stam 4990

De vader van dit hengstveulen, Ermitage Kalone, won vorig jaar op magistrale wijze het Belgisch kampioenschap jumping voor senioren. Ook dit jaar toonde hij zijn uitzonderlijke springkwaliteiten en grenzeloos vermogen, o.a. tijdens de 5* GP in Madrid en Rotterdam, waarin hij respectievelijk 3e en 5e werd. Zijn sterke resultaten leverden hem een ticket op voor deelname aan de Olympische Spelen in Parijs.

Novacula Eickenrode (°2018), de moeder van Ultimatus Eickenrode, is een halfzus van Imnotafraid Fortuna, die als dekhengst werd goedgekeurd en op internationaal 1m45-niveau heeft gesprongen. Tot deze van oudsher Holsteinse stam (nr. 4990) behoren meerdere springpaarden uit het internationaal 1m60-circuit. Denken we maar aan Bulavsco (5*, Sanne Thijssen), Queen Jane (Tj O’Mara/Mclain Ward), Entertainer (Michel Hendrix) en Bull Run’s Divine Fortune (5*, Kristen Vanderveen).

Probeer anders één van onze andere berichten

Terug naar overzicht
31 augustus 2024
Algemeen
Veulens

Uranica & Ultralottie Eickenrode naar Prinsjesdag

Bekijk bericht
21 juli 2024
Algemeen

Orientis, Ocellus en Novacific Eickenrode in de prijzen in finales De Wolden

Bekijk bericht
19 februari 2024
Algemeen

Brons voor Novacific Eickenrode op Fries Kampioenschap

Bekijk bericht
11 februari 2024
Algemeen

Parcae Eickenrode 8e in finale VSN Trofee

Bekijk bericht