Naar de content

Uranica & Ultralottie Eickenrode naar Prinsjesdag

31 augustus 2024

Twee van onze merrieveulens zijn geselecteerd voor de prestigieuze Veulenveiling Prinsjesdag op dinsdag 17 september te Ermelo.

Ultralottie Eickenrode: Diarado x For Pleasure
Lady Lottie B, de moeder van Ultralottie Eickenrode, is een volle zus van King Pleasure B, waarmee Tom Schellekens op 4* 1m40-1m45-niveau springt. Oklahoma II W, de overgrootmoeder van Lady Lottie B, onderstreept haar waarde als fokmerrie, o.a. als moeder van Vindicat W (waarmee Peter Charles teamgoud behaalde tijdens de Olympische Spelen in Londen en Jessica Springsteen o.a. 3e werd in de 5* GP van Wellington), Brunotti VDL (o.a. 10e in de wereldbekerproef in Sol de Mayo) en Kosalottie W die op 1m45-1m50-niveau presteert. Ze maken deel uit van de Zottie-stam, een fokfamilie die generatie na generatie internationale springcracks levert. Klik hier voor de veilingpagina.

Uranica Eickenrode: Eldorado vd Zeshoek x Vingino
Uranica Eickenrode is een halfzus van het internationaal springpaard Imnotafraid Fortuna. Hun grootmoeder, Zancoulavsca Fortuna, bracht o.a. Go To Fortuna (waarmee Bertram Allen op 1m50-niveau sprong) en is een halfzus van het 5*-concourspaard Bulavsco (Sanne Thijssen) en de 4*-performer Queen Jane (McLain Ward), ex-Dulavsca-S. Verder in de moederlijn vinden we nog meer 1m60-springpaarden, zoals Floyd, Entertainer (Michel Hendrix) en Bull Run’s Divine Fortune (Kristen Vanderveen). Klik hier voor de veilingpagina.

Probeer anders één van onze andere berichten

Terug naar overzicht
21 juli 2024
Algemeen

Orientis, Ocellus en Novacific Eickenrode in de prijzen in finales De Wolden

Bekijk bericht
18 juli 2024
Veulens

Ultimatus Eickenrode geselecteerd voor Prinsjesdag CSI Houten

Bekijk bericht
19 februari 2024
Algemeen

Brons voor Novacific Eickenrode op Fries Kampioenschap

Bekijk bericht
11 februari 2024
Algemeen

Parcae Eickenrode 8e in finale VSN Trofee

Bekijk bericht